Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

CCTVC


Μην σας παρασύρουν τα δέντρα, δεν βάλαν κάμερες ακόμη στα δάση...





...αυτές βρίσκονται στης πόλης το κέντρο που λέει και το τραγούδι,


...και τραβήχτηκαν κοντά στο ναό της δημοκρατίας (σε εκείνον το διάσημο κάδο)


υ.γ.1 κυρ αστυνόμε μπορείτε να με συλλάβετε τώρα που τόλμησα να φωτογραφίσω τα εργαλεία της δημοκρατίας σας...

υ.γ.2 Closed Circuit TeleVision Camera


3 σχόλια:

  1. se ligo tha eimaiste eksikiomenoi me tis kameres k tha mas kanoun ediposh ta dedra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μου είχε κάνει εντύπωση παλιά σε ένα βιβλίο έκθεσης γυμνασίου (2ας αν θυμάμαι καλά), που είχε ένα σκίτσο δίπλα από ένα κείμενο για το περιβάλλον. ήταν ένας τεράστιος αυτοκινητόδρομος, και παντού δεξια και αριστερά, είχε εργοστάσια και πολυκατοικίες. Εκεί λοιπόν, αντί για τεράστιες διαφημιστικές πινακίδες, είχε φωτογραφίες από δάση, θέλοντας να δείξει το πόσο απομακρυνόμαστε απ' τη φύση, και το πόσο σπάνιο θα είναι να βλέπουμε δέντρα...πολύ μπροστά το θεώρισα τότε, και έτσι κουβαλώ στο μυαλό μου αυτή την εικόνα.
    από τότε έχουν αλλάξι τόσα πολλά όμως...τα καμερόδεντρα ήδη ευδοκιμούν σε πολλά μέρη του κόσμου, και ο κόσμος τα φροντίζει κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Camerodendris Asfaliticus: Ευδοκιμεί στις σύγχρονες ζούγκλες των μητροπόλεων. Παράγει υποταγή συνειδήσεων και κλήσεις. Υπονομεύει το αίσθημα ελευθερίας. Οι ρίζες του είναι επιφανειακές και βρίσκονται σε κουτάκι συνήθως σε μικρή απόσταση από τον κορμό. Θεωρήθηκε ιερό δέντρο από τις φυλές αστυνόμων και αφεντηκών. Ιερές τελετές γίνονται ακόμη και σήμερα. Σε κάποιες ελευθεριακές κοινωνίες απαγορευτηκε η καλλιέργεια και χρήση του.Σε μέρη όπου δεν υπάρχει αρκετή άγνοια ή υποδούλωση δεν ευδοκιμεί και την θέση του πέρνει ένα άλλο είδος αυτό του Roufianensis Asfaliticus.

    Ξεναγέ απλά θα σου πώ ότι από το μπαλκόνι μου δεν βλέπω ούτε ένα δέντρο(από τα πράσινα εννοώ).Κυριολεκτικά.Ρεαλιστικά.Ενώ κάμερα βλέπω ακόμη και στο λαπτοπ που γράφω αυτή την ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή